Malzeme: 250 gr. Margarin, 250 gr. Pudra Şekeri, 7 adet Yumurta, 375 gr. 1. Kalite Un, 30 gr. Kakao, 150 gr. Ceviz (bir kısmı yarım olarak üstüne koyulacak), 15 gr. Hamur Kabartma Tozu, 1 paket Vanilya.
Hazırlanışı: Yağ ile şekeri krem haline gelene kadar mikserde iyice karıştırın ve yumurtaları ilave edin. Geri kalan diğer malzemeleri de ekleyerek tekrar karıştırın. Cevizlerin bir kısmını kırarak hamura ilave edin. Formalara doldurup, yarım cevzleri üzerine dizerek 160 ila 170 derece ısıda 45 ila 55 dakikada pişirin. Artık Çikolatalı ve Cevizli Kekiniz hazır. Afiyet Olsun!
Chef Hummy (Mustafa Turan)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder